برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت محمد (ص) و امام صادق (ع) و گرامی‌داشت هفته وحدت

مراسم جشن میلاد حضرت محمد صلی‌الله‌علیه‌وآله و امام صادق‌علیه‌السلام و گرامی‌داشت هفته وحدت روز دوشنبه ۱۰ مهر بعد نماز ظهر و عصر در مسجد ثامن‌الحجج(ع) دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در این محفل نورانی، حجه‌الاسلام‌والمسلمین حسینی، پژوهشگر مطالعات اسلامی و امام جماعت دانشگاه، با اشاره به سیره زندگی پيامبر ختمی‌مرتبت محمد مصطفی(ص) و بیان مناقب و فضایل رسول نور و مهربانی، مطالبی در خصوص هفته وحدت و وظیفه مسلمانان در قبال این موضوع را بیان کرد. در ادامه، مولودی‌خوانی با نوای محسن عبادی، ذاکر و مداح اهل‌بیت انجام شد. همچنین، در ادامه مراسم، با حضور دکتر مهدی باصولی، رئیس دانشگاه و حجه‌الاسلام‌والمسلمین حسینی، امام جماعت دانشگاه از برندگان مسابقه کتابخوانی خطبه غدیر (نرجس پرستارلوی زنجانی، سماء شاه‌قلی، هانیه سعادتی، هادی خادمی و مریم کردی) که هم‌زمان با عید سعید غدیر برگزار شد، تقدیر شد. پذیرایی از دانشجویان در مسجد و حیاط ساختمان فرهنگ از یخش‌های دیگر این برنامه بود.